Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с климата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен проблем с климата...

Значи, понякога като дам на контакт или като запаля дори се пуска климата да духа макар и да е на 0! Какъв може да е проблема и мога ли сам да го отсраня?
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

и аз имам са6тия проблем и незнам за6то го прави ПОМОГНЕТЕ?????
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

споко не сте само вие.те така си правят понякога
      луд алфист

Comment

хахахха охххх не сам сам поне хихиихих нали варви пак ко ти пука важно е да не се издуха сарцето и 4е тогава е ло6о
        Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
        Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
          Значи, понякога като дам на контакт или като запаля дори се пуска климата да духа макар и да е на 0! Какъв може да е проблема и мога ли сам да го отсраня?
          Климатик или климатроник,на какво положение на клапата(например:на стъкла,на крака и т.н.) и коя година е колата?

Comment

има една платка с две букси долу до духалките на парното.провери буксите дали са мокри или зеленясали.пръскаш с контактен спрей и си готов.моя проблем беше същия
            146 1400TS

Comment

Първоначално публикувано от SMIR Покажи съобщение
              има една платка с две букси долу до духалките на парното.провери буксите дали са мокри или зеленясали.пръскаш с контактен спрей и си готов.моя проблем беше същия
              Колега можеш ли по-точно да обясниш къде е тази букса че от тази"болест на нашия климатик да се включва когато си посика" откачам
              ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                Климатик или климатроник,на какво положение на клапата(например:на стъкла,на крака и т.н.) и коя година е колата?
                Ми води се климатроник ма няма значение на какво положение е клапата се си го прави. Ще проверя за тези букси и ще кажа дали от там идва проблема.Благодаря за отговорите
                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
                X